GYIK

Gyakori kérdések és válaszok

Hol fogok megszállni?

Ezt Ön dönti el. Csapatunk készségesen segít az igényeinek megfelelő szállás kiválasztásában, ajánlataink a „low budget” lehetőségektől az 5 csillagos szállásokig terjednek.

Utazhatok a párommal, avagy családommal?

Természetesen több személy elszállásolásában is tudunk segédkezni. Ismerősei és családtagjai számára igény szerint turisztikai program ajánlatokkal is tudunk szolgálni.

A legújabb technológiákat használják a klinikán?

Mind a klinikán, mind a fogtechnikai laboratóriumba naprakész szakemberek dolgoznak a leg fejlettebb technikai berendezésekkel. Pácienseink ugyan azt a minőséget várhatják, mint fejlett nyugati országok magas minőségű klinikáin.

Mennyi időt kell Magyarországon töltenem?

Ez a kezelési tervtől függ. A kezelések időtartamáról tekintse meg irányadó táblázatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot munkatársunkal.

Honnan tudhatom, hogy időben befejeződik a fogászati kezelésem?

Pácienseinket előre egyeztetett komplex terv alapján kezeljük. Az előzetes informatív tájékoztatás, és az itt történő fogászati felmérés alapján terminusainkat minden esetben tudjuk teljesíteni.

Miért Magyarországon csináltassam a fogaimat?

Országunk az évek alatt fogászati központtá nőtte ki magát. Míg az áraink az európai normák alatt maradtak, az minőség és az infrastruktúra megegyezik a nyugati, avagy tengeren túli normákkal.

Hányszor kell Magyarországra jönnöm?

Általános irányadóként kétszer kell utaznia amennyiben implantációra kerül sor, illetve csak egyszer amennyiben korona, híd vagy héj készül.

Elég képzettek a fogorvosok?

Laboratóriumunk és klinikánk több mint 20 éve biztosít magas színvonalú munkát páciensei számára. Implantológusaink és szájsebészeink nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek.

Vállalnak garanciát a kezelésre?

Kezeléseinkre különböző garanciákat vállalunk. A részletekért vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, vagy tekintse meg garancialeírásunkat.

Vannak egyéb rejtett költségek?

A felmérés előtti árajánlat csupán becslés értékű, ám klinikánkra érkezése után pontos kezelési tervet kap, mely minden költségre kiterjed. Ha és amennyiben ezt jóváhagyja a költségek 30-40%-ának megtérítése után akár már aznap, vagy másnap megkezdhetjük a fogászati beavatkozást.

Mennyi pénzt tudok spórolni?

Ez a fogászati beavatkozás mértékétől függ. Egy átlagos esetben, 6 kerámiával leplezett cirkónium korona átlagos ára külföldön 7000 Euro, de országonként változhat. Nálunk ez átlagosan 3000 Euroba kerülne, ami közel 60% megtakarítás. Implantátumos eseteknél a megtakarítás sokkal magasabb.

Hogyan fizethetek a fogászati kezelésért?

Lehetősége van bankkártyás, illetve készpénzes fizetésre is.

Mikor kell kifizetnem a fogászati kezelést?

Első klinikánkra látogatása után miután elfogadja a kezelési tervet az esettől függően annak 30-40% megtérítését fogjuk kérelmezni, ezt követően a fennmaradó összeget módjában áll akár részletekben befizetni a kezelés végéig.

Milyen anyagokat használnak a fogászaton?

Fogászatunkon, és technikai laboratóriumunkban is egyaránt minőségi anyagok felhasználásával készítjük munkáinkat. Kezeléstől függően ’’certificate”-t is csatolunk az elkészített pótlásainkhoz.

Mi az a fogászati implantátum?

Az implantátum egy olyan műgyökér, amelynek anyaga biokompatibilis, mint például a titán (amelyet az emberi szervezet teljes mértékben elfogad). A fogászatban az implantációt a fogazat funkciós és esztétikai rehabilitációjára alkalmazzák. Ezzel a módszerrel a műfoggyökerek beültetésének segítségével pótolják a hiányzó fogakat. A beültetésnek több kizáró oka is lehet, éppen ezért mindig szükség van a részleteket tisztázó konzultációra és állapotfelmérésre.

Elkerülhetem a csontpótlást?

Nagy valószínűséggel igen, de ennek biztos megállapításához szükségünk lesz egy személyes konzultációra illetve előzetesen felmérhetjük amennyiben eljuttatja hozzánk 3D Combin leletét.

Mennyi ideig tart egy implantációs kezelés?

Ez több tényezőn is múlik. Esetenként lehetőség van úgynevezett azonnali terheléses imlantálásra, ez esetben a páciens napokon belül kész ideiglenes fogpótlással távozhat. A hagyományos esetben az implantálást követően 3-6 hónap gyógyulási idő után készül el a végleges pótlás. Ez az idő csontpótlás esetén növekedhet.

Fájdalmas eljárás az implantálás?

Nem! Az implantálás nem egy fájdalmas eljárás. Helyi érzéstelenítés után ez egy rutin beavatkozásnak számít. Izgatottabb pácienseink számára igény szerint nyugtatókat is tudunk biztosítani, avagy kirívó esetben kezelésünket igényelheti altatásban is.

Mennyi időre szólnak a fogászati implantátumok?

Annak érdekében, hogy az implantáció egy hosszútávú siker legyen, elkerülhetetlen a megfelelő szájhigiénia. Amennyiben a feltételek adottak, egy egészséges ember szervezetében az implantátumok egy életre szólnak.

Lehet a nyelvi korlát egy akadály?

Nem. Tolmácsaink készséggel biztosítják a zavartalan és akadálymentes kommunikációt.

Kapok segítséget budapesti itt tartózkodásom alatt?

Budapesten kezelt pácienseink számára 24 órás vonalat biztosítunk, melyet a nap minden szakában elérhet. Tolmácsaink számos programot tudnak ajánlani az igényeinek megfelelően.

Krónikus betegségem van, problémát okozhat a kezelésben?

Nem feltétlenül. De ez esetben szükségünk van egy orvosi igazolásra is a kezelési terv elkészítéséhez. Kiemelten fontos, hogy beszámoljon a betegségeiről, gyógyszeres kezeléséről, avagy bármi egyéb releváns információról annak érdekében, hogy a legbiztonságosabb kezelést tudjuk biztosítani az ön számára!

Mit tegyek, ha komplikáció lép fel?

Kimondottan alacsony a valószínűsége annak, hogy ez megtörténne, de nagyon ritka esetekben felléphet gyulladás annak ellenére, hogy a műtét a lehető leg szakszerűbben lett elvégezve. Amennyiben ez megtörténne, keressen fel minket és a leghatékonyabb megoldást találjuk meg önnek.

Mennyi időre van szükség a szervezéshez, ha szeretném megkapni a kezelést?

Ideális esetben, akár napokon belül is előkészíthetjük az utazása feltételeit. Amennyiben előzetes árajánlatot szeretne kapni, úgy szükségünk lesz néhány dokumentumra annak érdekében, hogy a legpontosabb becslést tudjuk nyújtani. Ez esetben, akár pár héten belül biztosíthatjuk az utazásához szükséges feltételeket.

Mit csinálhatok vagy látogathatok meg Budapesten?

Gyönyörű városunk számos látnivalóval és turisztikai programmal rendelkezik. Előzetes egyeztetés alapján személyre szabott lehetőségeket tudunk ajánlani látogatóink számára.

Kérjen visszahívást!

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Küldés