Rólunk

Az ön mosolya is számít

Csapatunk Európa szerte foglalkozik széles körű fogászati kezelések szervezésével és lebonyolításával. Szolgáltatásaink a kis beavatkozásoktól a teljes szájívek rehabilitációjáig terjednek, hogy minden páciensünk újra magabiztosan mosolyoghasson.

Partnereinkkel közösen a kezdeti állapotfelmérést követően megküldjük az előzetes személyre szabott ajánlatunk. Ezt követően, ha és amennyiben szükséges kiválasztjuk a megfelelő utazási és szállási formát a paciensünkkel közösen.

A klinikai konzultáció után Budapesten, akár már aznap elkezdjük a beavatkozás. Fogászati kezeléseink időtartama, beavatkozástól függően átlagosan 3-8 nap.

Magas színvonalú szolgáltatásaink széles körben szolgálják ki pácienseink igényeit

  • Esztétikai Veneer-ek, mosolyzóna rehabilitáció.

  • Fémmentes koronák és hidak elkészítése.

  • Implantációs fogpótlások magas színvonalú megvalósítása.

  • Cad-Cam eljárással készített mosolytervezés.

  • Porcelán tömések (Inlay) fájdalommentes elkészítése.

  • Fogfehérítési lehetőségek széles választéka.

Partnereink

A Biodental klinika már több mint 25 éve dolgozik együtt az azonos épületben lévő Ducza Laborral. Közös bennük, hogy azonos magas minőségi elvárások mellett dolgoznak pácienseik elégedettségéért. Magyarországon az elsők között kezdték el alkalmazni a fémmentes préskerámia pótlásokat, így méltán nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen is.

Az évek változásához alkalmazkodva a mai napig csúcstechnológiás megoldásokat biztosítanak a minket meglátogatók számára.

Laboratóriumunk a Ducza labor évtizedek óta biztosítja a magas minőségű pótlásokat Európa szerte. Celebritások mellett számos nemzetközi páciens hagyta el nagy elégedettséggel a fogorvosi székeket.

Kérjen visszahívást!

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Küldés