Miért mi?

Világszínvonalú szolgáltatást biztosítunk pácienseink számára. Munkáink kiemelkedő minőségű anyagok felhasználásával készülnek.

A Dentravel világszínvonalú szolgáltatást biztosít pácienseink számára

Munkáink kiemelkedő minőségű anyagok felhasználásával készülnek.

Fogtechnikai laboratóriumunk több mint 60 fogorvossal áll rendszeres kapcsolatba. Elégedett megrendelőink között számos külföldi klinika is megtalálható.

Magas színvonalú munkáink már több színész és közismert személy bizalmát is elnyerték.

Harmadik generációs fogtechnikai laborunk mind felszereltségben mind szaktudásban Nyugat-Európai színvonalat képvisel és biztosít az Ön számára

Munkáinkat a legfejlettem CAD-CAM technológiával készítjük

Magas felszereltségünkben helyet kap két nagy precizitású fogászati 3D szkenner (Imetric, 3Shape), a legkorszerűbb 3D tervező állások, illetve három a legfejlettem fogászati CNC marógépekből (Wieland, Datron)

Munkatársaink folyamatos továbbképzéseken illetve kurzusokon vesznek részt, hogy biztosítsák naprakészségüket a legújabb anyagokról illetve technológiákról.

Magasan képzett munkatársainkból személyre szabottan az esethez illő szakemberekhez irányítjuk

Pácienseink esetéhez és igényeihez mérten orvosi illetve technikusi gárdánkból az Önnek legmegfelelőbb szakemberekkel hajtjuk végre a kezelési tervet.

Csapatunk demonstrátorokkal, mesterekkel, és szaktolmácsokkal is büszkélkedhet.

Esztétikai rehabilitáció esetén, személyre szabott konzultációt illetve fogászati fényképezést biztosítunk laborunk erre a célra kiépített rendelőjében.

Több mint 20 éves együttműködés a fogászati rendelőnkkel

A fő meghatározó szempont számunkra az önök biztonsága melynek garanciája a mi vállalati elvünk fontos része, hogy 10 év múlva is működő megtalálható és elérhető rendelő és fogtechnika leszünk.

Tolmácsaink készségesen állnak pácienseink rendelkezésére

Annak érdekében, hogy a kommunikáció ne legyen akadály, tolmácsaink biztosítják annak folyékony menetét a klinikánkon, vagy igény szerint a városon belül is.

0-24 órás kapcsolattartás az itt tartózkodási ideje alatt

Itt tartózkodó pácienseink számára privát vonalat biztosítunk, melyen a nap bármely pontján bizalommal keresheti munkatársainkat kérdéseivel, avagy igényeivel.

Privát transzfer illetve autóztatás a városon belül

Ingyenes utaztatást biztosítunk a –repülőtér –szálloda illetve -klinika között, valamint lehetőséget nyújtunk a szolgáltatás igénybevételére a városon belül is.

Kérjen visszahívást!

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Küldés